در حقیقت استفاده از پوششهای خوردنی موضوع جدیدی نیست. یکی از موضوعات مطرح در دنیا در زمینه بستهبندی میوهها و سبزیجات این است که مواد پلاستیکی، شیمیایی و نگهدارندهها را تا حد امکان از چرخه خارج کنند و با جایگزینی مواد جدید، از بستهبندیهای جدید که سالم و سازگار با محیطزیست است استفاده شود.
پوششدهی میوهها و سبزیجات با هدف افزایش ماندگاری آنها نیز موضوعی قدیمی است که از گذشتههای دور مورد توجه بوده است. در گذشته از موم عسل بهعنوان پوششی برای میوههایی مانند سیب استفاده میشده و به این ترتیب ماندگاری میوه به میزان قابل توجهی افزایش پیدا میکرد. در حقیقت این اقدامات، نخستین قدمها برای استفاده از پوششهای خوراکی بوده است؛ اما بتدریج با پیشرفت دانش بشر در زمینههای مختلف استفاده از پوششهای شیمیایی مورد توجه قرار میگیرد. اخیرا دوباره استفاده از پوششهای خوراکی به جای پوششهای شیمیایی مورد توجه قرار گرفته است که در حقیقت به منزله بازگشت مجدد به گذشته و استفاده از روشهای سنتی است؛ اما استفاده از پوششهای خوراکی در مقایسه با پوششهای شیمیایی هزینه بیشتری دارد. نانو تکنولوژی میتواند در این زمینه به کمک ما بیاید. با استفاده از علم مواد میتوانیم ذره یا مادهای که در نگهداری از بافت میوهها و سبزیجات نقش اصلی را بهعهده دارد، شناسایی کنیم. برای مثال میتوانیم ذرهای را که در موم عسل وجود دارد و به نگهداری از میوهها کمک میکند براحتی شناسایی کنیم. به این ترتیب در مواد مختلف مانند موم عسل، کیتوزان یا کیتین، عصاره برنج و دیگر مواد طبیعی، مادهای را که به افزایش ماندگاری میوهها و سبزیجات کمک میکند پیدا میکنیم. با استفاده از نانوتکنولوژی و از طریق ترکیب این مواد، پوششی را روی میوه قرار دهیم که در آب حل میشود و میتواند طول عمر میوهها و سبزیجات را افزایش دهد.
قیمت خرید انواع نگهدارنده نانو میوه
منبع: سایت جام جم
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
فهیمه قاسمی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09120646816 | ||
آدرس کانال: aradnano@ | ||
پست الکترونیکی: aradnano64@gmail.com |