آیا از نحوه صحیح بسته بندی میوه برای صادرات اطلاع دارید؟ آیا می دانید ماندگاری میوه را با قرص نانو می توان بالاتر برد؟
امروزه دغدغه اکثر کشاورزان و صادرکنندگان بسته بندی صحیح و اصولی محصول می باشد که اگر رعایت نگردد ضرر و زیان زیادی را برای آن ها در بر خواهد داشت. برخی از عواملی که باعت فاسد شدن و کپک زدن میوه می شود اتیلن، رطوبت کنترل نشده، باکتری، قارچ و نور ماوراء بنفش می باشد که باید کنترل شود تا میوه سالم بماند. قرص نانو تا حد زیادی این مشکل را برطرف می کند، این قرص حاوی مواد قندی می باشد که وقتی درون کیسه میوه قرار می گیرد آزاد شده و قدرت جذبی ده برابر اتیلن دارد که باعث حفظ تازگی و عطر و طعم میوه می شود این قرص ها وارداتی و تولید شرکت دکو ایتالیا می باشد که بسته به حساسیت میوه، از پانزده روز تا یکسال ماندگاری را بالاتر می برد.