آیا از نحوه صحیح نگهداری انگور در سردخانه اطلاع دارید؟ آیا راه های پیشگیری از ضایعات انگور را می دانید؟
انگور یکی از مهمترین محصولات کشاورزی است که سالانه مقادیر زیادی از آن جهت عرضه در بازار داخل و خارج در سردخانه نگهداری می شود که متاسفانه گاهی اوقات پس از برداشت به دلیل نگهداری نادرست و دمای نامناسب سردخانه مقادیر زیادی از این محصول ضایعات می شود. از روش های متداولی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از ورقه های سولفورپد می باشد که تا حدود زیادی از ضایعات انگور جلوگیری کرده است، این ورقه ها وقتی داخل سبد انگور قرار می گیرد به محض تماس با رطوبت گاز دی اکسید سولفور تولید کرده و مانع فساد قارچی انگور می شود. ورقه سولفورپد در سه وزن ۵، ۷ و ۱۰ گرمی در بازار عرضه می گردد که مقادیر استفاده از آن بستگی به مقدار انگوری دارد که در سبد قرار داده می شود.